Members
iabg.kain(CL)iabg.desitka(CA)
iabg.Trandis
iabg.evil
iabg.tezaXo
iabg.Nexter
Aktuaklizováno 21.12.2016
Aktuaklizováno 21.12.2016
Smazání Facebooku !!!
4 posters
Strana 1 z 1
Smazání Facebooku !!!
Tak dnes sem došel k názoru že také smažu FB jako už někteří kluci od nás
Takže na FB mě už nehledejte už tam ani nepáchnu
Takže na FB mě už nehledejte už tam ani nepáchnu
Re: Smazání Facebooku !!!
omg a jinak všechno dobrý jo? je vám jedno že tam máme skupiny iabg kde se třeba také něco v rychlém soukromém chatu ve skupině iabg může řešit? asi jo, takže dobrý takže je nás tam už jen sedm. fakt nechápu vás slunko a desítko
třeba teď jo mě přišel email: Jan Desitka Kadlec příspěvek ve skupině Cz|Sk*iabg|team.
Dnes trenal od 19h.
Jan Desitka Kadlec 11. leden 8:33
Dnes trenal od 19h.
kliknu na ten odkaz v emailu a prý stránka nenalezena, tak proč to píšeš když se pak smažeš. fakt nechápu
třeba teď jo mě přišel email: Jan Desitka Kadlec příspěvek ve skupině Cz|Sk*iabg|team.
Dnes trenal od 19h.
Jan Desitka Kadlec 11. leden 8:33
Dnes trenal od 19h.
kliknu na ten odkaz v emailu a prý stránka nenalezena, tak proč to píšeš když se pak smažeš. fakt nechápu
nj jenže sem kliknul na nějakej vadnej odkaz a ten mi celej FB zasral smazali se vsichni prátele skupiny a nevim co jeste. , a tak sem toho využil a FB poslal do řiti jinak od domlouvani je forum nebo TS řekni mi kdy sme se naposledy domlouvali na FB ja si pamatuju že snad jen 2x a to bylo premlouvani annie aby šla hrát
Prostě to neřeš FB už nemam a nehodlam na něj už chodit, Stejnak tam všichni píšou p...y
Prostě to neřeš FB už nemam a nehodlam na něj už chodit, Stejnak tam všichni píšou p...y
Sorry kaine ale já sem fakt na FB byl už docela závislý pro to sem ho zrušil sry
Slunko- Poèet pøíspìvkù : 88
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: