Members
iabg.kain(CL)iabg.desitka(CA)
iabg.Trandis
iabg.evil
iabg.tezaXo
iabg.Nexter
Aktuaklizováno 21.12.2016
Aktuaklizováno 21.12.2016
kam na ETpro
3 posters
Strana 1 z 1
kam na ETpro
včera večer jsem hrál tady na tom Německém a hrálo se tam celkem fajn
178.63.9.250:27970 GMC'Todeszone
178.63.9.250:27970 GMC'Todeszone
Re: kam na ETpro
na etprech by sme meli publikovat na tom nasem
BugsBunny- Poèet pøíspìvkù : 266
kain napsal:no to by jsme rádi, ale zatím tam jaksi moc nechodíme tak pojdme začít
ja sem etpra moc nemusel , ale od ty doby co seme si u EX dali par CWček tak i tam zajdu bez problenu
....jen abi tam bylo dost lidi(u vas) a dal se zahrat peknej matchik
ani na tom DE se nehraje spatne-(kaine) sou tam takovy prumerny skilli jako vetsina a toje celkem fajn.
jo to vase PRO uz zazilo par injekci ze tam bili lidi co sem nikdy nevidel to je fajne, a preju vam to ,lidi si to reknou mezi sebou tak si myslim ze kdyz se tam par lidi sejde castejc tak prijdou i jiny, neznamy,ale maji treba taky hlsw,nebo jinej prganek,ale videj!co se kde deje!
zatim vse ntak zduř
....jen abi tam bylo dost lidi(u vas) a dal se zahrat peknej matchik
ani na tom DE se nehraje spatne-(kaine) sou tam takovy prumerny skilli jako vetsina a toje celkem fajn.
jo to vase PRO uz zazilo par injekci ze tam bili lidi co sem nikdy nevidel to je fajne, a preju vam to ,lidi si to reknou mezi sebou tak si myslim ze kdyz se tam par lidi sejde castejc tak prijdou i jiny, neznamy,ale maji treba taky hlsw,nebo jinej prganek,ale videj!co se kde deje!
zatim vse ntak zduř
Hijena- Poèet pøíspìvkù : 23
jinak poslední dobou chodím hrát sem 94.75.238.15:27960 FalX& ROMANIA, když u nás nikdo není bohužel jsem třeba u nás sám a vidím že vy raději hrajete na TF tak potom jdu jinam a právě jsem narazil na tento Rumunskej server a hraje se tam celkem v pohodě a dokonce jsem navázal kontak s nima a dokonce jeden od nich se regl k nám na forum ten Winnetou, tak jsem se regnul i já k ním, ale Rumunština no nic moc . tady odkaz na jejich forum http://www.romisiune.tk/ tak se když tak koukněte
kain napsal:jinak poslední dobou chodím hrát sem 94.75.238.15:27960 FalX& ROMANIA, když u nás nikdo není bohužel jsem třeba u nás sám a vidím že vy raději hrajete na TF tak potom jdu jinam a právě jsem narazil na tento Rumunskej server a hraje se tam celkem v pohodě a dokonce jsem navázal kontak s nima a dokonce jeden od nich se regl k nám na forum ten Winnetou, tak jsem se regnul i já k ním, ale Rumunština no nic moc . tady odkaz na jejich forum http://www.romisiune.tk/ tak se když tak koukněte
nejakej amaterskej preklad se zvladne... i kdyz to bude ve stylo ja vcera sem jedl ale tak pochopi to
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: