Members
iabg.kain(CL)iabg.desitka(CA)
iabg.Trandis
iabg.evil
iabg.tezaXo
iabg.Nexter
Aktuaklizováno 21.12.2016
Aktuaklizováno 21.12.2016
Zakopání válečné sekery s TF
4 posters
Strana 1 z 1
Re: Zakopání válečné sekery s TF
nebudu to vubec komentovat..
BugsBunny- Poèet pøíspìvkù : 266
já nebyl nikdy na válečnej stezce a že mě smázli uče a i učet mojí holky na Tf foru jsem bral, že to tak musí být víc bych to nepitval. proi Tf nemám celkem nic, protože už vše přebolelo tím myslím rozpad UNITED což myslím byla největší chyba která, ale paradoxně nám iabg hodně pomohla za což jsem konec konců rád. jestli si tam znova aktivuji učet na united foru nevím spíš asi ne, protože bylo děláno hodně abych tam iabg nevidělo viz schování některých témat aby nepřihlášenej neviděl co se děje nebo aby spíš TFka měli přehled kdo tam chodí co dělat a pokračovalo to jak už jsem psal smazámím dvou učtů a to mě asi už na tolik odradilo že asi opravdu nemám zájem tam aktivně být. ale to neznamená že když tam nebudu mít učet že mám něco proti TF to vůbec a budu jen rád když TF a iabg budou spolu vycházet v pohodě ba naopak už několik týdnů před dnešním dnem jsem byl proto si jít řeba s TFkama zahrát at už s polu nebo proti, ale velká odezva nebyla teda pár jedinců o TF k nám na server chodí a jsou i samozřejmě vítáni a nejen ti co chodí často, ale i všichni ostatní členové TF. když budeme vycházet spolu za dobře budu jen rád a mám osobně z tohoto pokroku velkou radost.
A to teď sem už jen já jako největší hajzl?
Slunko- Poèet pøíspìvkù : 88
jen ještě doplním, že to co jsme napsal znamená že by mělo být zas UNITED to prosím už nikdy. tak si nikdo nevysvětlujte můj článek v tom smyslu že by k tomu mělo něco směřovat. *iabg je samostatné a moc mu to svědčí a měnit se nic nebude. to co bylo bylo, ale teď jsme dál a v pohodě a jsme za to rádi.
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: