iabg.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Members
iabg.kain(CL)
iabg.desitka(CA)
iabg.Trandis
iabg.evil
iabg.tezaXo
iabg.Nexter
Aktuaklizováno 21.12.2016

kam na NQ

+3
Hijena
M.Bambus
kain™
7 posters

Strana 1 z 2 1, 2  Next

Goto down

kam na NQ Empty kam na NQ

Příspěvek  kain™ 07.06.10 14:59

čau lidi, včera mě byl doporučen jeden NQ server kam chodí hrát pár lidí co chodili nebo chodí hrát na "TF nq server" tak jsem to tam byl zkusit a musím říct, že jsem si tam hru celkem užil. hraje se tam v pohodě i když je to Polskej server, tak je tam pohoda žádné hádky a klídek jak dřív na united. tak když budete chtít, tak to tam můžete jít vyzkoušet, když budete chtít. já tam chodím večer když u nás nikdo není a tam už nejsou boti, jak víte já je vůbec nemusím, ale okolo 18 hodiny už jsou tam lidi a pohoda hra.

říkám můžete to tam zkusit
91.204.161.240:44444 POLSKI SERWER|NQ|XPSAVE
kain™
kain™
Admin
Admin

Poèet pøíspìvkù : 637

https://www.facebook.com/profile.php?id=1598366439&ref=pr

Návrat nahoru Goto down

kam na NQ Empty Re: kam na NQ

Příspěvek  M.Bambus 08.06.10 21:41

Aha ted sem se k vam podival a koukam na tohle..nejak je to neco jinyho nez ste mi povidali ale nevadi..

Vazne me zajimalo proc k nam nechodite vcetne hijeny a Dana, ale ptat sem se asi nemusel ani nemel..

PS Na tomto serveru jaksem koukal sou boti take mozna jeden mozna dva nekdy 8..kupodivu jste si s nima vesele hrali..ale TF je asi zlo nebo nevim..

Jak vite ja boťáky taky nesnasim a proto sem s nima souhlasil jen pokud pujdou libovolne vypnout coz je splneno a tak to beru jako kompromis mezi temi kdo je nesnasi a temi co nechteji cekat sami na serveru, ale jak vidim i kdyby nebyly vubec k nam uz se vam asi nechce mrzi me to a hold se s ti musim smirit.

A kdyby jste uz nezavitali ani k nam na forum tak to napisu sem:

Ja nikde a nikomu nepsal kde muze nebo ma hrat, ale chtel sem vedet proc se nasemu serveru pres tyden vyhybate, mozna to tak nevidite ale pro me neni normalni se zacit vyhejbat svejm kamosum nebo aspon znamejm pokud me jako kamose nevidite.

Mejte se pekne at uz u vas ci na pohodovym polskym serveru

M.Bambus

Poèet pøíspìvkù : 26

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  kain™ 09.06.10 3:10

Bambusku tě nechápu včera jsem tě psal jak to je. vždy budu mít na prvním místě TF nq, ale pokud tam bude pobíhat 6 lidí a k tomu 6 botu, tak tam prostě nepůjdu a jdu jinam. a na tom polskym jsou také boti a já tam chodim hrát jen když už tam nejsou nebo jsou max 2. oni to tam snima nepřehání. víš on není jen TF server a možnost svobodné volby pro kohokoliv kam si jít zahrát tady je. prostě ET je pro mě na odreagování a chodím si zastřílet tam kam chci.

vypni na TF boti a nebudu mít problém si tam jít zastřílet kdykoliv i když tam třeba budou jen dva nebo tři lidi, ale když tam budou tři lidi a 7 botů, půjdu vždy jinam
kain™
kain™
Admin
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  M.Bambus 09.06.10 8:13

Ja zase nechapal ty pribehy jak sel hijena nekam a nekdo se sel za nim podivat..at je to pravda nebo ne me je to fuk, ale tys mi rikal, ze si tam videl hrat lidi a sel se tam teda podivat a pak vidim, ze uz den predem nez si tvrdil, zeses tam sel podivat si uz napsal toto "doporuceni" jak rikas. Sry je to trochu kostrbata veta snad ale pochopitelna Very Happy
tohle je k tomu dohadovani.

a ted:
NIKOMU SEM NERIKAL KDE MA HRAT, KDE MUZE HRAT A PODOBNE, tak to prosim prestante neustale zminovat, CHTEL SEM JEN VEDET PROC PRES TYDEN SE U NAS NEUKAZUJE ZNACNA CAST LIDI, KTERI DRIVE HRALI V 99% U NAS TOT VSE.

Vetsinova odpoved sou boti a ze jdou vypnout nepomaha. Rikal sem je to kompromis (ja je taky nerad, ale aby nekdo nerikal ze si vymyslim ano hral sem asi 5krat jak rikas proti presile botaku a kupodivu bavilo me to, sic me to uz omrzelo a sem moc rad kdyz sou off a muzem si normalne zahrat) mezi lidma co je nechtej a co je chtej..od ted budou zaply 4boti a ja (doufam, ze i dalsi) je budu od 2v2 lidi vypinat tak doufam, ze pridete.

M.Bambus

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  kain™ 09.06.10 13:18

Ježiš a dost už. Bambusku mám tě rád a nic proti tobě vůbec nemám, ale toto už hraničí s demagogií, prosím tě nechci se tady vůbec hádat nebo tak něco, ale uvědom si, že my iabg jsme se za poslední měsíce vlastně dozvěděli od vás TF, že jsme vám byli celou dobu vlastně přítěží, jen jste nás táhli všechno jste museli dělat sami, jak na foru tak na serveru a tak jste se nějak společně jako célé TF usnesli, že nás IABG vlastně nepotřebujete a že rušíte UNITED s tím, že si server necháte forum si necháte a pojedete vlastně spokojeně bez nás dál a lépe. Tak prosím co po nás vlastně chceš?? Teda nechápu tady nářky nad tím, že si tady řešíme svoje vlastní problémy, kam si jít zahrát. Chápu, že tě mrzí že se u vás hraje na serveru teď méně než dřív, ale nehledej prosím chybu u IABG, ale spíš u TF a to, ale slyšet asi taky nebudeš chtít.

viz.
http://united.to-relax.net/potlach-f15/rozdeleni-tf-od-iabg-t480.htm

Jsme teď nezávislí na vás a vy na nás ne? To jste chtěli a tak to je. A my jako jakýkoliv uplně jinej team nejsme vůbec povinni tady na našem foru nepsat o nějakých jiných serverech kam jako chodíme hrát. Jak sis mohl všimnout bylo to o tom Polským serveru napsáno v rubrice Vše o ET a tam se může opravdu psát i o serverech kde se hráči IABG mohou potkávat. Myslím, že naopak tam budou články o tom kde se dobře hraje klidně přibývat společně s jejich ip.

P.S. a ještě myslím že po rozdělení nebyl problém lidi od nás chodili k vám hrát normálně a to včetně mě, problém prostě nastal až teď co jste si dali na server boti, ale to vy slyšet nechcete Banbusku. Věřím že až se ty Boti nějak u vás vyřeší, tak řada z iabg si zas cestu na TF najde a neříkám, že nepřijdeme teď když tam boti jsou, ale myslím, že už to nebude tak často ale to je jen za mě, protože teď nemluvím za ostatní.
kain™
kain™
Admin
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  M.Bambus 09.06.10 13:37

Opět musim rict to co se snazim uz od prvniho nepochopeni meho topicu u nas na foru..ja se vam nesnazim organizovat forum, to kam chodite hrat nebo dokonce zivot..pouze me zajimal odliv hracu a na to se proste prijit snazim a tak sem se ptal vsech vcetne iabg a navaznost na polskej server, zde na foru vznikla jen kvuli uplnymu rozporu toho co jste mi rekli a toho jak to je a vubec vasich odpovedi. Berte to jak chcete at uz nekdo v tom vidi demagogii ci tvrzeni proti tvrzeni je to asi jedno.

Posledni PS:
1) ano iabg i dalsi hraci sou na tf totalne nezavisli mohou si delat co chteji
2) nikomu sem do toho nekecal jen sem se ptal proc to tak je abych to napravil
3) bylo to nepochopeno a zvrtlo se to v dalsi rozbroje coz me mrzi
4) evidentne to kazdy vidi jinak i v tom vidi neco jineho a tak nema cenu pokracovat
5) budu rad kdyz pridete a budem se nadale potkavat kdekoli v klidu ve hre ci na vtr

CYA

M.Bambus

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Hijena 09.06.10 15:39

Bambusi ja nevim jestli sis toho vsim ale ty lidi prestali chdi od ty doby co tam sou boti tak si myslim ze to byla docela zbytecna otazka ktera rozpoutala vlnu nepokoju a zbytecnymu rozhadani(majky,Trog a spousta dalsich)
me si akorad videl jako prvniho a pak zamnou par dalsich lidi a tak za to asi muzu ja nebo nevim proc se moje jmeno omyla porad dokola! me z toho vynechte nemam nic spolecnyho s TF ani s IABG tak nechapu ty reci o ovlivnovani ,vymluvach, atd. popravde me to odrazuje akorat vic a vic takovyhle keci
ja uz se k tomu vic nikde a nikdy vyjadrovat nebudu,vede to akorad k dalsim plkum
cus
Hijena
Hijena

Poèet pøíspìvkù : 23

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  M.Bambus 09.06.10 16:05

Hijena napsal:Bambusi ja nevim jestli sis toho vsim ale ty lidi prestali chdi od ty doby co tam sou boti tak si myslim ze to byla docela zbytecna otazka ktera rozpoutala vlnu nepokoju a zbytecnymu rozhadani(majky,Trog a spousta dalsich)
me si akorad videl jako prvniho a pak zamnou par dalsich lidi a tak za to asi muzu ja nebo nevim proc se moje jmeno omyla porad dokola! me z toho vynechte nemam nic spolecnyho s TF ani s IABG tak nechapu ty reci o ovlivnovani ,vymluvach, atd. popravde me to odrazuje akorat vic a vic takovyhle keci
ja uz se k tomu vic nikde a nikdy vyjadrovat nebudu,vede to akorad k dalsim plkum
cus

V pripade, kdy vsichni zmineni plus ostatni co prestali chodit si botaky muzou libovolne vypinat/zapinat to zas tak zbytecna otazka podle meho nebyla. To ze nebyla pochopena je bud, ze sem ji spatne polozil a nebo byla chut se hadat uz predem..
Jen tak naokraj TROG chtel po me botaky uz davno a ten je jen uvital, Majki je nezvestna sama o sobe jestli je to botama nevim nevidel sem ji uz pred nima a ty spusty dalsich jsi ty, Dan a iabg o nikom dalsim nevim. Tvoje jmeno se s tim hold spojuje, ale ja ti tim nemam nic za zly proste ses s tim spojenej tot vse nic vic v tom nehledej, ale uz te nebudu zminovat jak si prejes.
Mej se

M.Bambus

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  kain™ 09.06.10 16:41

a bambusku neboj, tady na tom foru můžeš napsat svůj názor a i si klidně změnit nick na foru na podobu jakou budeš chtít, teda když nebude pohoršovat a účet ti tady za to nikdo nesmaže jak mě na UNITED fóru
kain™
kain™
Admin
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  M.Bambus 09.06.10 16:50

OK

jdu se podivat

M.Bambus

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  kain™ 09.06.10 20:50

no a koukám, že já sem dopadl ještě dobře podle toho jak dopadl Hijena a jestli je to tak a má opravdu jak na foru, tak i na serveru TF ban nemám já už také ani malinkou chuť chodit na TF server hrát. bohužel. takže zlatej Polskej NQ
kain™
kain™
Admin
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Hijena 09.06.10 21:09

sorry ze to pisu sem ale na TF uz to napsat nemohu tak si to prectou reba tady!
BLUTO ja na zadnejch hadkach taky nemam zajem,ale ty si to docela rozsekl!! ja sem jen citoval!!a nic sprostyho ani urazlivyho sem nerek!(navidim duvod ban) ba naopak za sem "hajzlik" to si rikej nekomu jinymu!!!!!
a to jak tam o ne pises urcity veci a ja se k tomu uz nemuzu ani vyjadri je dost ubohy a nesmyslny mam pocit ze sem citoval tebe tak mozna proto?! me to tak aspon prijde
a to ze but ja nebo ty to je taky docela husty , to me za to asi hodne nesnasis! to rozhodnuti bude asi jasny ! Smile ultymatum az k smychu ... ses teda drsnej a popravde tet uz mi to je uplne jedno,aspon uz vim co si za cloveka kdyz neprekousne ani svuj vlastni citat , tak spi dobre,zbohem(a jestli te nejak urazil tvuj vlastni citat tak dej vedet)
a pro ostatni = nemaam proble se s nima bavit a hrat,ale asi mi to bude chvili delat problam
v zanym pripade echci abi se kvuli tomu rozhadali dalsi hraci tak se to snaste pls resit co nejmin
Hijena
Hijena

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  bluto 09.06.10 22:04

kain™️ napsal:no a koukám, že já sem dopadl ještě dobře podle toho jak dopadl Hijena a jestli je to tak a má opravdu jak na foru, tak i na serveru TF ban nemám já už také ani malinkou chuť chodit na TF server hrát. bohužel. takže zlatej Polskej NQ

děkuji ti za tvůj postoj a dodržuj ho prosímtě, všem nám to moc pomůže,
si neuvěřitelnej terorista a záškodník, dobře že už od tebe bude pokoj
protože to co vytváříš ty nikdo jinej neumí, sbohem

to Hijena: vždycky sem si o tobě myslel že si fajn kluk
když si potřeboval radu věděl si kam přijít, bohužel i pomluvu, to mě dostalo

GL v poslku všem
bluto
bluto

Poèet pøíspìvkù : 15

http://united.to-relax.net/forum.htm

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Hijena 09.06.10 22:20

ty vase postoje sou tu uz mnohem dyla jednou neco nepisu aje to :::: aspon nekdo to vodsere ze jo!!!to mi pripomina ceskou justici(jedno kdo , aspon ze nekdo)
jen sem citoval !!! a jestli si nerek ze TF dokaze tet hned znicit dalsich 10clanu tak se omlouvam asi to rekl nekdo jinej ale vim na 100pro ze to byl nekdo od vas nikde sen te nepomluvil!! ale co se v posledni dode deje je fakt husty a napsal sem jen nazor jako vi na me !!! , tak co se certiš!!!to nechapu ale vi ste asi neco vic nez mi obycejny hraci tak si to reste podle svyho ! rozdavejte bany za nazory(co sou slusne receny) ale mam pocit ze na tom akorat tratite!!!
je mi to fuk sou stovky servru kde se da hrat akorat me mrzi ze ste se ke me tak postavili za svoji myslenku ! to trochu hranici s jinym rezimem!
treba za par let az mi Bluto odpusti,nebo se s tim smiri(muj nazor) tak na to TF zajdu ale zatim cus
asi me dlouho meuvidite ani neuslisite!, protoze za vse muzu ja tak se na nejakou dobu klidim hrat neco jinyho!i kdys docela nerad!!!ale musim!!!
Hijena
Hijena

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  BugsBunny 10.06.10 12:23

tf|bluto napsal:
kain™️ napsal:no a koukám, že já sem dopadl ještě dobře podle toho jak dopadl Hijena a jestli je to tak a má opravdu jak na foru, tak i na serveru TF ban nemám já už také ani malinkou chuť chodit na TF server hrát. bohužel. takže zlatej Polskej NQ

děkuji ti za tvůj postoj a dodržuj ho prosímtě, všem nám to moc pomůže,
si neuvěřitelnej terorista a záškodník, dobře že už od tebe bude pokoj
protože to co vytváříš ty nikdo jinej neumí, sbohem

to Hijena: vždycky sem si o tobě myslel že si fajn kluk
když si potřeboval radu věděl si kam přijít, bohužel i pomluvu, to mě dostalo

GL v poslku všem

hehe kain je nejhorsi ze ? ale to co delate vy uz nevidite.Nebo spis nechcete videt Smile
BugsBunny
BugsBunny

Poèet pøíspìvkù : 266

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  kain™ 10.06.10 12:29

Bluto neboj dokud se u vás bude za obyčejnej názor na foru mazat učet uživatele a dávat ban na server a i forum jen opravdu za názor, bez toho aby někdo někoho od vás urážel či jinak nadával, tak na takové místa chodit opravdu nebudu. toto jsem vyčítal Pejrakovi, že banoval ostatní lidi za jejich názor bez toho aby se chovali proti pravidlům a odešel jsem z eX jak ze serveru tak i z teamu a teď to co dělal on děláš ty. ano dávej bany za to když tě někdo bude nadávat na foru nebo na serveru to jo to chápu, ale za názor ban je ubohej.

a tím končím v této diskusi, stejnak byla původně o něčem uplně jiném a to o serveru kde se dobře hraje
kain™
kain™
Admin
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  M.Bambus 10.06.10 13:23

To Hijena

nejdriv abych nerozdmychaval dalsi vlny nepokoju, ja ti nedavam za vinu odliv hracu z tf byla to ciste nahoda, ze jsem te videl jako prvniho hrat radsi ruzne jinde nez na tf a tvoje jmeno sem pouzil jen k upresneni a i aby si byl jeden z vas co mi odpovi na otazku proc se tak deje.
Jedinou normalni odpoved - NE typu co me spehujes, muzu si hrat kde chci, co je tf do toho nejsme na vas zavisli a podobne..(mimochodem nic takoveho sem netvrdil) - jsem dostal od Kaina - kvuli botum a ja se tedy ptal dal, jestli vam to vadi i kdyz si je muzete libovolne vypnout. To uz ale stejnak byla diskuze nekde jinde..(a je jedno kdo to jak vidi stejne kazdy jinak a navzajem se nepresvedcime)

To co se stalo u nas na foru hold uz to byla posledni kapka vybral sis blbou dobu a obsah pro ulevení si - tak to vidim ja. Nebudu se za to omlouvat nebo tvrdit, ze to je spravne proste se stalo jako vse ostatni. Snad se to jednou vrati k normalu ted nepredpokladam nejakou zmenu (na obou stranach), ale zaroven doufam, ze uz zkoncily vzajemne svary plynouci z me snahy zjistit co vam u nas vadi a tak hrajete jinde.

Zatim se asi rozloucim mejte se a et zdar!

M.Bambus

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  dugyy 05.07.10 9:52

včera večer (alebo dnes rano neviem presne lol! ) som hral na tom polskom serveri a došiel niejaky admin a hovoril mi ( neviem ci som to dobre pochopil po polsky viem len trochu ) ze niejaky z ich clenov pusta novy server a napisal mi IP. Je to ties NQ a su tam zaujimave mapy, hral som tam len chvilu lebo sme tam boli len traja ale mozno sa to casom zlepsi Very Happy

Kto chce vyskusat tu je IP :

80.82.16.66:27960
dugyy
dugyy

Poèet pøíspìvkù : 90

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  dugyy 05.07.10 14:05

Niektori z vas ten server uz vyskusali.. co vy nanho ? mne vadi len to ze vsetci tam hraju lepsie nez ja Very Happy
dugyy
dugyy

Poèet pøíspìvkù : 90

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  kain™ 05.07.10 14:07

řekl bych že je to dvojče toho prvního Polskýho. za mě dobrý akorát ten dvojskok je na prd, ale pořád lepší než boti na TF. jo jsem zapoměl nejsou tam boti to je rozdíl od toho prvního Polského
kain™
kain™
Admin
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  kain™ 26.07.10 12:08

jinak se poslední dobou celkem pravidelně scházíme na hru tady na jednom českým NQ 212.80.69.86:27140 R@ZER&NQ9&XPs každej den okolo 19 dodiny. chodíme tam já, Sly, Desítka, Pavlonos a Dugyy. tak kdo chcete tak přijďte

P.S. máme lvl na vypínání botů, takže pohoda a vždy tam hraje v těch 19 hodin tak 10 lidí

jo a ještě s námi pravidelně chodí Hijena bych ne něj zapoměl a Dan_st a to k tomu ještě skoro všichni na TSku takže docela prča Very Happy
kain™
kain™
Admin
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  kain™ 26.07.10 13:06

jo takže dnes okolo 19 na razer serveru a TSku jasný jo Very Happy Exclamation Idea
kain™
kain™
Admin
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  kain™ 26.07.10 15:24

kain™️ napsal:jo takže dnes okolo 19 na razer serveru a TSku jasný jo Very Happy Exclamation Idea

jo a je tam nová verze NQ 1.2.9
kain™
kain™
Admin
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Desitka 26.07.10 19:01

My tam byli a kde si se flakal ty ? Very Happy Very Happy Very Happy

Desitka

Poèet pøíspìvkù : 464

https://iabg.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  kain™ 26.07.10 20:38

njn nějak to nevyšlo dnes a zítra nebudu taky tak až ve středu tam budu., tak mě tam držte místo jasný jo Very Happy
kain™
kain™
Admin
Admin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 1 z 2 1, 2  Next